Join the revolution

BTC Direct en BLOX vandaag de dag zijn als het Apple van de jaren 90. Veel is al bereikt, maar de spannendste dingen staan nog te gebeuren.

We groeien hard, dus kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Ben jij klaar voor de nieuwe revolutie? Solliciteer direct! 

0
Vacatures

Helaas! Op dit moment hebben we in deze categorie géén openstaande vacatures.

Waarom werken bij BTC Direct of BLOX?

Wij zijn meer dan een crypto-bedrijf. We zijn een hecht team van jonge, gepassioneerde professionals die grote dromen waar durven te maken. Daar wil jij toch ook deel van uitmaken?

Strijders, ook buiten kantoor
Ons team bestaat uit strijders. En niet alleen op kantoor: elk jaar doen wij mee met de Viking Run. Met bloed, zweet en tranen halen we jaar op jaar de eindstreep. Die energie nemen we mee naar ons werk: elk obstakel is te overwinnen!

Jouw ideeën in de spotlights
Je komt te werken in de meest dynamische sector van dit decennium. Dat vergt aanpassingsvermogen en creativiteit. Heb jij toffe ideeën die ons verder helpen? Graag! We belonen initiatiefnemers.

De tofste bedrijfsuitjes
Tussen werk door is er ook tijd voor ontspanning. Een stevig potje Smash Brothers in de pauze bijvoorbeeld, of een uitgebreide lunch op vrijdag op onze kosten. Maar onze dag stopt niet om half zes. Wat dacht je van filmavonden, vrijdagmiddagborrels en bootcamps?

We durven ook groter te denken. Met het hele bedrijf naar een internationale bitcoin-conferentie in Riga of in de polonaise met Ronnie Ruysdael, bij ons is niets te gek.

Reserveer je front-row ticket voor de revolutie
Wil jij niets missen van de crypto-revolutie? Bij ons maak je het van dichtbij mee. Sluit je aan bij ons team!

50 +
Collega's

Ontmoet je collega's

BTC Direct is een toonaangevende Europese cryptocurrency broker. Met meer dan 600.000 gebruikers hebben we een sterke basis staan, maar dat is voor ons nog maar het begin.

Met de uitrol van nieuwe producten zoals de app BLOX en onze Fiat Onramp, willen we de komende jaren uitgroeien tot Europees marktleider. Wij zijn dan ook voortdurend op zoek naar versterking op verschillende fronten. Natuurlijk kunnen wij je in geuren en kleuren vertellen waarom het zo gaaf is om voor ons te werken. Maar wie kunnen dat beter dan onze eigen medewerkers?