Vacature titel
PHP Back End Developer
Omschrijving

BTC Direct is een van de toonaangevende cryptocurrency brokers in Europa. Met meer dan 600.000 gebruikers vandaag de dag hebben we een sterke basis staan, maar dat is voor ons nog maar het begin. Met de uitrol van onze nieuwe producten willen we de komende jaren uitgroeien tot Europees marktleider en tegelijkertijd ons bereik uitbreiden naar de rest van de wereld.

Ons team bestaat nu uit ~ 45 getalenteerde professionals, maar als we al onze doelen willen bereiken, zal dat binnen 12 tot 16 maanden waarschijnlijk gaan verdubbelen. Werken in een snel groeiend bedrijf is niet voor iedereen weggelegd. Het vergt flexibiliteit en een hoge mate van verantwoordelijkheid. Als je je daarin in kunt herkennen, als je op zoek bent naar een plek waar jij het verschil kunt maken én waar je in staat wordt gesteld jezelf op alle fronten door te ontwikkelen dan is deze rol mogelijk iets voor jou.

Waar ga je aan meewerken?

Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van complexe webapplicaties in PHP 7.3/7.4 en het ontwerpen van de daarbij benodigde databasestructuur. Het team werkt volledig via de methodieken van Agile/SCRUM. Samen met je collega’s verdeel je werkzaamheden in behapbare sprints. Je ontwikkelt complexe webapplicaties via moderne, cutting edge PHP-technieken en bouwt mee aan microservices, gericht op schaalbaarheid en performance. Daarnaast houd je overzicht in je code: testing, kwaliteitsbewaking, overdraagbaarheid, behoud van architectuur en performance en je houdt dependencies up to date. En tot slot ben je op de hoogte van de huidige vereisten op het gebied van security. Je kan taken zelfstandig en in teamverband oppakken en in productie brengen. Heb je zelf voorstellen voor verbetering van onze back end? Wij stimuleren jouw initiatief! 

Wat verwachten wij van jou?

 • Jij hebt ervaring met: PHP (>=7.0) ervaring (4+ jaar), relationele databases (4+ jaar), kennis van OOP in het algemeen, versiebeheer (Git), PHP frameworks zoals Laravel, Symfony 4/5, Zend Framework 2 of Laminas.
 • Je hebt ervaring met high-traffic, high-availability websites en bijbehorende uitdagingen. Daarnaast heb je ervaring met het tegengaan van XSS, CSRF en SQL injecties
 • Bekend met SCRUM/Agile
 • Nice to have: RabbitMQ, Microservices, Concurrency, Unit/Integration testing met PHPUnitBamboo, ontwikkelen van API’s en DevOps ervaring
 • Jij bent: een echte aanpakker, enthousiast, gestructureerd, leergierig, communicatief vaardig en een teamspeler.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Belonen van initiatiefnemers
 • Iedere werkgever roept het, maar bij ons is het waar: wij hebben de lekkerste koffie
 • Een marktconform salaris
 • Persoonlijk ontwikkelingsbudget 
 • Mogelijkheid om deels remote te werken
 • Veel activiteiten buiten het werk om zoals jaarlijkse deelname aan de viking run en gezellige borrels
 • Een gloednieuwe Macbook, om altijd en overal te kunnen werken
 • Wil je fietsen naar het werk? Dan krijg je van ons een branded bike!

Wanneer kan je beginnen?

Kan jij niet wachten om een verschil te maken voor de crypto wereld? Mail dan jouw CV en motivatie naar Judith Theunissen: [email protected] Liever eerst meer informatie? Ook dan kan je haar een mailtje sturen.

Locatie
Wijchenseweg 102, Nijmegen
Geplaatst
29/10/2020
PDF Export
Close modal window

Vacature: PHP Back End Developer

Bedankt voor het versturen van je sollicitatie. We nemen snel contact met je op!