Vacature titel
Senior Front End Developer
Omschrijving

BTC Direct is een van de toonaangevende cryptocurrency brokers in Europa. Met meer dan 600.000 gebruikers vandaag de dag hebben we een sterke basis staan, maar dat is voor ons nog maar het begin. Met de uitrol van onze nieuwe producten willen we de komende jaren uitgroeien tot Europees marktleider en tegelijkertijd ons bereik uitbreiden naar de rest van de wereld.

Ons team bestaat nu uit ~ 45 getalenteerde professionals, maar als we al onze doelen willen bereiken, zal dat binnen 12 tot 16 maanden waarschijnlijk gaan verdubbelen. Werken in een snel groeiend bedrijf is niet voor iedereen weggelegd. Het vergt flexibiliteit en een hoge mate van verantwoordelijkheid. Als je je daarin in kunt herkennen, als je op zoek bent naar een plek waar jij het verschil kunt maken én waar je in staat wordt gesteld jezelf op alle fronten door te ontwikkelen dan is deze rol mogelijk iets voor jou.

Waar ga je aan meewerken?

We zijn op zoek naar een senior front end developer met minimaal 6 jaar ervaring. Je werkzaamheden bestaan uit het bouwen van interactieve user-interface met interessante technieken. Je levert herbruikbare componenten voor de verschillende functionaliteiten en werkt nauw samen met de designers om hun designs om te zetten naar bruikbare code.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt ervaring met: Scrum, React, Javascript, TypeScript, Vue (components), HTML, CSS, Asynchrone calls (AJAX), npm / bower, NodeJS en Webpack / Grunt
  • Nice to haves: PHP, Cypress en AngularJS

Wat mag je van ons verwachten?

  • Belonen van initiatiefnemers
  • Iedere werkgever roept het, maar bij ons is het waar: wij hebben de lekkerste koffie
  • Een marktconform salaris
  • Persoonlijk ontwikkelingsbudget 
  • Mogelijkheid om deels remote te werken
  • Veel activiteiten buiten het werk om zoals jaarlijkse deelname aan de viking run en gezellige borrels
  • Een gloednieuwe Macbook, om altijd en overal te kunnen werken
  • Wil je fietsen naar het werk? Dan krijg je van ons een branded bike!

Wanneer kan je beginnen?

Kan jij niet wachten om een verschil te maken voor de crypto wereld? Mail dan jouw CV en motivatie naar Judith Theunissen: [email protected] Liever eerst meer informatie? Ook dan kan je haar een mailtje sturen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Locatie
Wijchenseweg 102, Nijmegen
Geplaatst
29/10/2020
PDF Export
Close modal window

Vacature: Senior Front End Developer

Bedankt voor het versturen van je sollicitatie. We nemen snel contact met je op!