Skip to content

PHP Developer

Nederland, Gelderland, NijmegenDevelopment

Functieomschrijving

Kom als PHP Developer werken aan producten die directe connectie hebben met grote handelsplatformen en blockchains om crypto op een effectieve manier mogelijk te maken!

BTC Direct en BLOX zijn twee merken met één missie; crypto voor iedereen gemakkelijk en toegankelijk maken. Via onze producten maken we het voor iedereen mogelijk om op een veilige manier crypto te kopen en verkopen. Inmiddels bestaat onze organisatie uit 90 (crypto) enthousiastelingen en zijn we nog steeds groeiende. De crypto-sector is hot en er zijn oneindig veel kansen die er om schreeuwen om benut te worden. Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van een ambitieus en gedreven team in één van de meest dynamische sectoren van de wereld? Dan is deze rol misschien iets voor jou!

We zoeken mensen die enthousiast, flexibel zijn en initiatief durven te nemen. Maar we vinden het vooral belangrijk dat jij dit op je eigen manier kan doen! We plannen regelmatig leuke bedrijfsuitjes, crypto gerelateerde workshops en er is altijd een vrijdagmiddag borrel. Daarnaast vinden we vitaliteit ook erg belangrijk. Er is voor iedereen vers fruit en je kan wekelijks aansluiten bij onze bootcamp - gegeven door een van onze collega’s.

Als PHP Developer kom je te werken in het backend team van BTC Direct. Dit team is uitgegroeid tot acht (crypto)enthousiastelingen, waar Paco eindverantwoordelijk is. Samen werken ze dagelijks aan het optimaliseren van de applicatie en microservices van BTC Direct.

Waar ga je aan meewerken?

Als PHP Developer ben je samen met de andere PHP Developers in een multifunctioneel team verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van onze Fiat<>Crypto Gateway Onramp (API). Via onze gateway kunnen onze partners op een toegankelijke manier crytpo aanbieden zonder zich zorgen te maken over de technische en juridische zaken. Onze oplossing is onder andere geïntegreerd met de meest bekende hardware wallets;Trezor en Ledger, maar ook met de Crypto Exchange Kucoin. In het dagelijks werk ben je ook bezig met het support leveren en aansluiten van nieuwe partners. Verder zal je er voor gaan zorgen dat nieuwe en bestaande users op een snelle en gemakkelijke manier onze webapplicatie kunnen gebruiken. Ook zorgen jullie als team ervoor dat het platform klaar is voor de volgende bull run!

Wat zal jouw impact zijn als PHP Software Developer? Je ontwikkelt en onderhoudt, samen met je collega's in een SCRUM team, een platform dat gebouwd is met behulp van een microservice architectuur dat een hoge proces parallellisatie biedt door gebruik te maken van message-oriented communicatie. We nemen kwaliteit zeer serieus en streven onder andere naar een volledige unittest dekking als basis. We houden een agile mindset: de veiligheid van een financiële omgeving en de innovatie van blockchain technologie.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een marktconform salaris, met de mogelijkheid om gedeeltelijk in bitcoin te worden uitbetaald; 💰
 • We vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Daarom stellen we een persoonlijk ontwikkelingsbudget beschikbaar; 🎓
 • Pensioenregeling via Brand New Day; 📈
 • 25 vakantiedagen ; 🏝
 • Ben je jarig, dan ben je die dag lekker vrij; 🎉
 • Iedere week wordt er een bootcamp of andere sportactiviteit georganiseerd🏋️‍♀️
 • Wil jij af en toe thuiswerken? Dan kan dat natuurlijk! 🏡
 • Een gloednieuwe Mac of Linux laptop , om altijd en overal te kunnen werken; 💻
 • Veel activiteiten buiten het werk, zoals de jaarlijkse deelname aan verschillende sportactiviteiten, borrels en legendarische teamuitjes. 🍻

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

In deze rol is het belangrijk dat je kwaliteit van je code hoog in het vaandel hebt staan. Daarnaast weet je van aanpakken en vind je het leuk om altijd naar verbeteringen te kijken. Verder beschik je over de volgende ervaring:

 • Minimaal 4 jaar ervaring als PHP Developer (>=7.0);

 • Je hebt ervaring met high-traffic, high-availability websites en bijbehorende uitdagingen;

 • Je hebt ervaring met het ontwikkelen van API's;

 • Je hebt ervaring met microservice architectuur;

 • Nice to have: ervaring met bericht gestuurde systemen zoals RabbitMQ of SQS.


Heb jij veel ‘vinkjes’ kunnen zetten? Solliciteer dan snel en wie weet drinken we snel een kop koffie of thee met elkaar.


Is ervaring in de crypto een vereiste? Nee, we zouden het wel leuk vinden als je affiniteit hebt met de branche en hier graag over zou willen leren.