Skip to content

PR & Communicatie Adviseur

Nederland, Gelderland, NijmegenMarketing

Functieomschrijving

Opvallen, dat is wat wij willen als werkgever maar ook als het gaat om de acceptatie en informatievoorzieningen over crypto. Wil jij samen met ons de publiciteit omtrent crytpo naar een hoger niveau tillen? Lees dan snel verder!

BTC Direct en BLOX zijn twee merken met één missie; crypto voor iedereen gemakkelijk en toegankelijk maken. Via onze producten maken we het voor iedereen mogelijk om op een veilige manier crypto te kopen en verkopen. Inmiddels bestaat onze organisatie uit 90 (crypto) enthousiastelingen en zijn we nog steeds groeiende. De crypto-sector is hot en er zijn oneindig veel kansen die er om schreeuwen benut te worden. Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van een ambitieus en gedreven team in één van de meest dynamische sectoren van de wereld? Dan is deze rol misschien iets voor jou!


We zoeken mensen die flexibel zijn en initiatief durven te nemen. Maar we vinden het vooral belangrijk dat jij jezelf kan zijn! We plannen regelmatig de leukste bedrijfsuitjes en borrels. Daarnaast vinden we vitaliteit ook erg belangrijk. Er is voor iedereen vers fruit en je kan wekelijks aansluiten bij onze bootcamp - gegeven door onze collega Paul.


Als PR & Communicatie Adviseur kom je te werken in ons Marketingteam. Inmiddels is dit team uitgegroeid tot een groot team van 14 (crypto)enthousiastelingen, waar Toon als Marketing Manager eindverantwoordelijk is. Samen werken ze dagelijks aan het vergroten van het bereik van BTC Direct en BLOX.


Waar ga je aan meewerken?

Als PR & Communicatie Adviseur wordt je verantwoordelijk voor de verdere publieke uitrol en de brand awareness van onze merken (BTC Direct en BLOX). Je wordt het eerste aanspreekpunt voor persaanvragen maar je zoekt zelf ook actief de publiciteit op. Dit doe je door verschillende (traditionele & nieuwe) kanalen te benaderen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan redacteuren, journalisten, bloggers en (f)influencers. Waar mogelijk zet je interessante nieuwswaardige evenementen op. Momenteel zitten we als bedrijf in een snel groeiende scale-up fase waarbij het belangrijk is dat de communicatie goed verloopt. Jij wordt verantwoordelijk voor het verder opzetten en verbeteren van de interne en externe communicatiestrategie.

Waar ga jij je dagelijks verder mee bezig houden?

 • Je stelt een proactief persbeleid op en draagt zorg voor de uitvoering hiervan;
 • Je beheert en onderhoudt goede contacten met nationale en internationale journalisten. Zij weten jou als eerste te vinden bij crypto gerelateerde media-aanvragen of interviewverzoeken;
 • Je benadert actief diverse soorten media;
 • Je gaat zowel een interne als een externe communicatiestrategie opzetten.


Wat mag je van ons verwachten?

 • Een marktconform salaris, met de mogelijkheid om gedeeltelijk in bitcoin te worden uitbetaald; 💰

 • We vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Daarom stellen we een persoonlijk ontwikkelingsbudget beschikbaar; 🎓

 • Pensioenregeling via Brand New Day; 📈

 • 25 vakantiedagen ; 🏝

 • Ben je jarig, dan ben je die dag lekker vrij; 🎉

 • Iedere week wordt er een bootcamp georganiseerd door onze collega Paul; 🏋️‍♀️

 • Wil jij af en toe thuiswerken? Dan kan dat natuurlijk! 🏡

 • Een gloednieuwe Macbook, om altijd en overal te kunnen werken; 💻

 • Veel activiteiten buiten het werk, zoals de jaarlijkse deelname aan verschillende sportactiviteiten, borrels en legendarische teamuitjes 🍻

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

Om succesvol te zijn in deze rol is het belangrijk dat je een aanpakker bent en dat je makkelijk kan schakelen tussen verschillende belangen en diverse gesprekspartners. Je vindt het leuk om in een jong en gedreven team te werken. Verder beschik je over de volgende punten:

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding.

 • Je hebt een aantal jaar werkervaring in een soortgelijke (commerciele) PR rol.

Verder ga je er voor zorgen dat onze merken op een positieve manier worden opgenomen, geciteerd of uitgelicht in crypto-gerelateerde media-uitingen. “You won’t take no for an answer”. Daarom is enige basis crypto kennis een pré voor deze rol.

Heb jij veel 'vinkjes' kunnen zetten? Solliciteer dan snel en wie weet drinken we snel een kop koffie of thee met elkaar.