Skip to content

React Developer

Nederland, Gelderland, NijmegenDevelopment

Functieomschrijving

Heb je ooit de pijn ervaren van het uitleggen van crypto aan je vrienden en familie? Het eindigt meestal met het feit dat ze je wat geld geven, zodat je het voor hen kunt kopen. Die dagen behoren tot het verleden. We hebben het handelen in crypto voor iedereen leuk en gemakkelijk gemaakt. Als React Developer ga jij meewerken aan de verdere ontwikkeling van onze app.

BTC Direct en BLOX twee merken één missie; crypto voor iedereen gemakkelijk en toegankelijk maken. Via onze producten maken we het voor iedereen mogelijk om op een veilige manier crypto te kopen en verkopen. Inmiddels bestaat onze organisatie uit 90 (crypto) enthousiastelingen en zijn we nog steeds groeiende. De crypto-sector is hot en er zijn oneindig veel kansen die erom schreeuwen benut te worden. Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van een ambitieus en gedreven team in één van de meest dynamische sectoren van de wereld? Dan is deze rol misschien iets voor jou!


We zoeken mensen die flexibel zijn en initiatief durven te nemen. Maar we vinden het vooral belangrijk dat jij jezelf kan zijn! We plannen regelmatig de leukste bedrijfsuitjes en borrels. Daarnaast vinden we vitaliteit ook erg belangrijk, er is voor iedereen vers fruit en je kan wekelijks aansluiten bij onze bootcamp - georganiseerd door een van onze collega's


Als React Front End Developer kom je te werken in team met 12 andere developers die verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van onze app; BLOX. Onder leiding van Paco zorgen zij er voor dat nieuwe functionaliteiten geïmplementeerd worden of dat bestaande features worden geoptimaliseerd. Als React Front End Developer wordt je samen met twee andere developers verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de Frontend voor een van de meest toegankelijke apps om Crypto te kopen; BLOX!

Vereisten

Waar ga je aan werken?

Als React Developer ben je samen met de andere Developers in een multidisciplinair team verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van onze app. Waarbij onze users op een makkelijke en intuïtieve manier toegang krijgen tot een veelheid aan cryptocurrencies.


Wat zal jouw impact zijn als React Developer? Voor het komende jaar willen we een aantal nieuwe features toevoegen aan onze app. We willen mensen de kans bieden om door middel van crypto staking rendement op hun coins te geven. (Ja! je kunt beloningen krijgen voor alleen het houden van je crypto-activa). Of wat dacht je van mensen een creditcard aanbieden die volledig ondersteund wordt door crypto-activa (helemaal geen traditionele munteenheden)?


Het team waar je deel van uitmaakt werkt volledig Agile, volgens de SCRUM-methode. Samen met je collega's verdeel je het werk in beheersbare sprints. Heb je suggesties om onze front end te verbeteren? Initiatief wordt beloond!

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een marktconform salaris, met de mogelijkheid om gedeeltelijk in bitcoin te worden uitbetaald; 💰
  • We vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Daarom stellen we een persoonlijk ontwikkelingsbudget beschikbaar; 🎓
  • Pensioenregeling via Brand New Day; 📈
  • 25 vakantiedagen; 🏝
  • Ben je jarig, dan ben je die dag lekker vrij; 🎉
  • Iedere week wordt er een bootcamp of andere sportactiviteit georganiseerd; 🏋️‍♀️
  • Wil jij af en toe thuiswerken? Dan kan dat natuurlijk! 🏡
  • Een gloednieuwe Mac of Linux laptop, om altijd en overal te kunnen werken; 💻
  • Veel activiteiten buiten het werk, zoals de jaarlijkse deelname aan verschillende sportactiviteiten, borrels en legendarische teamuitjes. 🍻