Skip to content

Vue Front End Developer

Nederland, Gelderland, NijmegenDevelopment

Functieomschrijving

BTC Direct en BLOX twee merken één missie; crypto voor iedereen gemakkelijk en toegankelijk maken. Via onze producten maken we het voor iedereen mogelijk om op een veilige manier crypto te kopen en verkopen. Inmiddels bestaat onze organisatie uit 90 (crypto) enthousiastelingen en zijn we nog steeds groeiende. De crypto-sector is hot en er zijn oneindig veel kansen die erom schreeuwen benut te worden. Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van een ambitieus en gedreven team in één van de meest dynamische sectoren van de wereld? Dan is deze rol misschien iets voor jou!

We zoeken mensen die flexibel zijn en initiatief durven te nemen. Maar we vinden het vooral belangrijk dat jij jezelf kan zijn! We plannen regelmatig de leukste bedrijfsuitjes en borrels. Daarnaast vinden we vitaliteit ook erg belangrijk, er is voor iedereen vers fruit en je kan wekelijks aansluiten bij onze bootcamp - georganiseerd door een van onze collega's

Als VUE Front End Developer kom je in het BTC Direct team te werken, samen met acht andere developers wordt je verantwoordelijk voor de verdere doorontwikkeling van dit platform. Onder leiding van Paco zorgen zij er voor dat nieuwe functionaliteiten geïmplementeerd worden of dat bestaande features worden geoptimaliseerd. Als Front End Developer wordt je samen met twee andere developer verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de Front End.

Waar ga je aan werken?
We zoeken versterking voor het Front End-team van BTC Direct. Je werkzaamheden bestaan ​​uit het bouwen van interactieve gebruikersinterfaces met interessante technieken. Je zorgt voor herbruikbare componenten voor de verschillende functionaliteiten en werkt nauw samen met de designers om hun ontwerpen om te zetten in bruikbare code. Het team waar je deel van uitmaakt werkt volledig Agile, volgens de SCRUM-methode. Samen met je collega's verdeel je het werk in beheersbare sprints. Je kunt taken zelfstandig oppakken en in productie nemen, maar ook in teamverband. Heb je suggesties om onze front end te verbeteren? Initiatief wordt beloond!

Je werkt als onderdeel van een multifunctioneel team met behulp van Agile-methodologieën waarin code kwaliteit, goede ontwerpbenaderingen en continuïteit maar realistische verbeteringen deel uitmaken van onze principes. En natuurlijk leer je veel over de crypto-wereld en alle technologieën die dit ondersteunen, zoals Bitcoin en Blockchain.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een marktconform salaris, met de mogelijkheid om gedeeltelijk in bitcoin te worden uitbetaald; 💰
 • We vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Daarom stellen we een persoonlijk ontwikkelingsbudget beschikbaar; 🎓
 • Pensioenregeling via Brand New Day; 📈
 • 25 vakantiedagen; 🏝
 • Ben je jarig, dan ben je die dag lekker vrij; 🎉
 • Iedere week wordt er een bootcamp of andere sportactiviteit georganiseerd; 🏋️‍♀️
 • Wil jij af en toe thuiswerken? Dan kan dat natuurlijk! 🏡
 • Een gloednieuwe Mac of Linux laptop, om altijd en overal te kunnen werken; 💻
 • Veel activiteiten buiten het werk, zoals de jaarlijkse deelname aan verschillende sportactiviteiten, borrels en legendarische teamuitjes. 🍻

Vereisten

Wat verwachten we van jou?

Voor deze functie zoeken we een enthousiaste collega die niet bang is om de uitdaging aan te gaan! We zijn een doelgerichte organisatie en vinden het daarom ook belangrijk om samen te sparren om tot het beste resultaat te komen! Verder ben je in staat om de nodige stappen te zetten om een ​​project tot leven te brengen. Om succesvol te kunnen zijn in deze rol is het verder belangrijk dat je beschikt over de volgende punten:


 • Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring als front end software ontwikkelaar;

 • Je bent gewend om met Vue.js-framework en de kernprincipes ervan te werken;

 • Je hebt goede kennis van HTML5, CSS3 en Javascript 

 • Onze backend is gebaseerd op PHP, dus affiniteit ermee is een pluspunt.


Is ervaring in de crypto een vereiste? Nee, we zouden het wel leuk vinden als je affiniteit hebt met de branche en hier graag over zou willen leren.

Heb jij veel “vinkjes” kunnen zetten? Solliciteer dan snel en wie weet drinken we snel een kop koffie of thee met elkaar.